بلاگی برای سن فایل

معرفی و فروش انواع فایل های آموزشی
مشخصات بلاگ
بلاگی برای سن فایل
کلمات کلیدی

کتاب آیین دادرسی مدنی دکتر شمس جلد 2

پاورپوینت ارگونومی

کتاب طلایی روانشناسی سیاسی

کتاب طلایی روانشناسی در قرآن

نقش مربی در ورزش+ppt

مهم ترین وظایف مربی

مربی چه کاربردی دارد

اصول و نقش های مربی و مربیگری

دانلود کتاب آیین دادرسی مدنی دکتر شمس جلد 3

آیین دادرسی مدنی دوره بنیادین جلد سوم

کتاب راهنمای بدنسازی فوتبال برای سنین پایه

تمرینات بدنسازی فوتبال پایه

دانلود کتاب مدیریت مالی دکتر نیکومرام

سوالات استخدامی کارشناس روابط عمومی وزارت نیرو

منابع دروس تخصصی کارشناس تشخیص مالیات

دانلود رایگان کتاب بیان معماری دکتر صدیق

دانلود رایگان پرسشنامه رفتار شهروندی سازمانی پادساکف

دانلود رایگان پرسشنامه رفتار شهروندی سازمانی ارگان

چگونه اختلال در خواندن را برطرف کنیم

اقدام پژوهی اختلالات خواندن

اقدام پژوهی اختلال نوشتن

نتیجه محاسن ومعایب تعلیم وتربیت درایران باستان

مدارس قبل از اسلام

دانلود پاورپوینت مدارس در دوران پیش از مغول

تعلیم و تربیت در دوره هخامنشی

کارآفرینی در ورزش pdf

پاورپوینت کارآفرینی در ورزش

پاورپوینت رایگان کارآفرینی

خلاقیت و کارآفرینی در ورزش

کتاب فرهنگ جامع جواهر‌شناسی

بایگانی


کاربران گرامی ،این فایل حاوی مطالعه کتاب اصول تصفیه آب و پسابهای صنعتی دکتر محمد چالکش امیری رشته شیمی کاربردی می باشد که با فرمت پاورپوینت در 253 اسلاید قابل ویرایش تهیه و تدوین گردیده است.

بخشی از متن:

1-فصل اول
آب در طبیعت

1-1- مقدمه

در قرآن کریم آمده است: «من الماء کل شیء حی» یعنی:

همه شی ها از آب زنده اند.

آب مهمترین ماده شمیمیایی است

در قرن جاری منابع آب شیرین از چاههای نفت با ارزش تر خواهند بود.

80% سطح زمین از آب پوشیده شده است.

97% از آب های موجود شور هستند.

2% از آب های جهان به صورت یخ های قطبی هستند

1% آب جهان شیرین و قابل استفاده است

2-1- منابع آب در طبیعت

آبهای زیر زمینی مثل آب چاهها و چشمه ها
آبهای سطحی مثل رودخانه ها و جویبارها
آبهای شور دریاها و اقیانوس ها
1-2-1 ویژگیهای آب های زیر زمینی
1- مواد معلق، مواد آلی در آن ها معمولاً کم است.
2- Fe2+ و Mn2+ در آن ها کم و CO2نسبتاَ زیاد
3- املاح محلول و سختی آن ها نسبتاً زیاد
4- چاههای کم عمق ممکن است آلوده به میکروب باشند.

2-2-1- ویژگی های آبهای سطحی

1- زلال هستند.

2- معمولاً به میکروارگانیسم ها آلوده هستند.

3- مقدار آمونیاک و نیترات آنها ممکن است زیاد باشد.

4- در صورت عبور از نواحی صنعتی، به مواد شیمیایی آلوده هستند.

5- املاح محلول آن ها نسبتاً کم است.

6- PH آنها در حدود 8-7 است.

1-2-3- ویژگیهای آبهای شور

1- مقدار املاح محلول آنها زیاد، 1000 تا PPM 40000

2- میزان یونهای کلر و سدیم آن زیاد ، بیش از PPM 500

فهرست پاورپوینت کتاب اصول تصفیه آب و پسابهای صنعتی دکتر محمد چالکش امیری:

فصل اول

آب در طبیعت

فصل دوم

تعاریف و اصول کلی مربوط به آب و تصفیه آب

فصل سوم

کاهش املاح محلول آب

فصل چهارم

روش های حذف ذرات معلق از آب و فاضلاب

فصل پنجم

روش های حذف گازها از آب و فاضلاب

فصل ششم

تصفیه فاضلاب و پساب

فصل هفتم

رسوب گذاری و خورندگی آب

فصل هشتم

اسمز معکوس

فصل نهم

رزین‌های تعویض یونی

فصل دهم

الکترودیالیز و تقطیر

فصل یازدهم

کنترل کیفیت آب بویلر (دیگ بخار)



کتاب اصول تصفیه آب و پسابهای صنعتی دکتر محمد چالکش امیری


خرید کتاب اصول تصفیه آب دکتر چالکش امیری


دانلود رایگان کتاب اصول تصفیه آب چالکش امیری


کتاب اصول تصفیه آب و پساب های صنعتی پیام نور


اصول تصفیه آب چالکش امیری pdf


دانلود کتاب تصفیه آب چالکش امیری pdf


پاسخ سوالات کتاب اصول تصفیه آب چالکش امیری


حل المسائل اصول تصفیه آب چالکش امیری


کتاب تصفیه آب دکتر چالکش امیری

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی